petek, 14. november 2008

Pomoč za Teleton

Igralska zasedba telenovele Cuidado con el angel se je združila še za dobrodelne namene, in sodeluje in pomaga za Teleton 2008.

Maite Perroni se ni obotavljala, pokazala je svojo velikodušnost in dobrosrčnost, ko je videla kako deluje organizacija Teleton. "Ni potrebno dati ogromno denarja. Če bi vsak državljan podaril en peso, bi to pomenilo ogromno. Lahko damo tudi 5 pesov, 10, 100, kolikor pač lahko. Vvse kar se zbere je dobro."

Rene Stickler, ki igra Leonarda v telenoveli, je povabil vse mehičane, da pomagajo. "Pozivam vas vse, otroke, starše, prijatelje, da sodelujete pri tej kampaniji, vem, da bomo z vašo pomočjo dosegli letošnji cilj in pomagali našim bratom in sestram z drugačnimi zmožnostmi. Teleton računa na nas."

Dulce Maria je povedala, da je bila povabljena za voditeljico Teletona, in poziva vse gledalce naj pomagajo. "Skupaj lahko ustvarimo boljšo Mehiko. Kot cel svet imamo tudi mi pravico do svobodnega življenja, do sreče. In ker lahko pomagamo to storimo, sama imam 6.decembra rojstni dan, pa bom na Teletonu."

Teleton bo potekal 5. in 6.decembra, kjer bodo mehičani imeli priložnost pomagati milijonom otrok.

Ni komentarjev: