petek, 7. november 2008

RBD v Argentini

Veter je prinesel v Buenos Aires, Argentino, eno najpopularnejših skupin tega časa, RBD, ki so bili deležni sprejema ogromne množice oboževalcev že ob prihodu na letališče. Pred hotelom ni bilo nič drugače, vsi mogoči klubi oboževalcev so stražili prav vsak možni izhod iz hotela, in vse to, le da bi videli svoje idole.

Pred sprejemom oboževalcev je Poncho ves vzhičen povedal: "Takoj ob prihodu smo se počutili dobrodošle, nismo pričakovali takega navala oboževalcev, še manj pa smo pričakovali tolikšen uspeh v Argentini."

Med napornim dnevom, ki se je začel ob 11.30 (po argentinskem času), je skupina dala različne intervjuje, vprašanja niso bila omejena na teme, tako, da so skupino spoznali še bolje. V intervjujih so se vsi strinjali, da je glasba pot, kjer si želijo še ostati.

Množica pred hotelom je od nedelje, ko je skupina prispela vsak dan večja. A oboževalcem ni dovolj, da jim idoli zgolj pomahajo skozi okno hotelske sobe. Zmenili so se za srečanje z oboževalci, a niso zanemarili načrtovanih obveznosti z mediji. Ko so zakjlučili z intervjuji, so se pojavili na balkonu, kjer jih je pozdravila več kot 200 glava množica. Zaradi te množice je bila ulica nekaj časa zaprta za avtomobile.

Iz balkona je skupina oboževalce povabila v hotel na slikanje in po avtograme, a morajo vsopiti in se obnašati kot civilizirani ljudje. Seveda so bili v trenutku vsi pri glavnih vratih hotela. Zato je na pomoč prišla ekipa Roptusa in spoznavanje se je začelo v preddverju hotela. Tam je skupina dobila ogromno objemov, daril, poljubov in nežnosti s strani oboževalcev, ki so bili v sedmih nebesih.

Po nekaj več kot eni uri slikanja in podpisovanja, so bili argentinski oboževalci presunjeni nad nežnostjo RBDjevcev. V veliko pomoč pri tem je bila tudi koordinatorka kluba Fanci RBD, Marijó Pérez, ki so se ji sami RBDjevci zahvalili za vso pomoč.

Ni komentarjev: