sreda, 26. november 2008

Poncho je že nestrpen

Mesec pred premierno filma Volverte a ver, ki je bila posneta pred približno enim letom, Poncho, član skupine RBD, priznava svojo nestrpnost. "Še malo manjka, zelo sem nestrpen."

Alfonso je film posnel pred približno enim letov v Mexicu in Argentini, skupaj z bolivijko Ximeno Herrero, s katero nimata sorodstvenih vezi.

V filmu Poncho igra poslovneža v modni agenciji, za katerim gleda veliko žensk, ki so velikokrat njegove muze. Videospot pesmi iz filma, ki jo poje pevka Chenoa, je bil posnet ta teden v glavnem mehiškem mestu.

Alfonso je povedal, da ima za naslednje leto, po razpadu skupine, pripravljenih veliko projektov. Januarja bo igral v zgodbi, ki se dogaja v letu 1942, v maju pa bo posnel še malce žalostno romantično komedijo.

"To je vse kar lahko zaenkrat povem" se je opravičil Alfonso. Povedal je tudi, da bo morda nekoč režiral svoj kratkometražni film, ki ga je napisal s prijateljem. Zgodba v filmu se vrti okoli ženske in psihiatrične bolnišnice.

RBD se nahaja na Poslovilni turneji, in ko bodo naslednje leto izdali svoj zadnji album, naj nebi bilo nobenih predstavitev albuma.

Ni komentarjev: