četrtek, 13. november 2008

Z Williamom sva le prijatelja

Na zabavi smo srečali pevko Maite Perroni, in zagotovila nam je, da sta z Williamom Levyjem samo prijatelja. "Ko nekdo zaključi ali začne romantično zvezo, mislim, da je to njegova osebna stvar. Čim se z nekom dobr razumem, mediji to takoj predstavijo, kot da imam par. Ampak ni tako, trenutno sem zelo zadovoljna tako kot sem. Sprejemam se kot ženska, posvečam se svoji karieri in prihodnosti. Williama pa imam zelo rada, prav tako vse moje sodelavce, in projekt, ki ga sedaj ustvarjamo. Predvsem pa imam rada sebe."

Pevka je povedala, da se ne ozira na trače, ter, da tudi njen soigralec ni imel problemov z ženo zaradi teh tračev. "Trače samo presliši. Poglej, trikrat so me že poročili, hodila sem tudi že z marsikom. To so samo govorice, ki me ne prizadenejo. Sama vem kaj se dogaja vo mojem življenju. Trenutno sem v zelo pomembnem obdobju življenja kot Maite, kot ženska... Nima pomena, da nadaljujem z zanikanjem govoric, ker bom s tem samo spodbudila, da se bo o tem še več govorilo."

Upornica je torej samska, vendar odprta za ljubezen. "Želim se popolnoma posvetiti karieri, in se poklicno izpopolniti, se pripraviti za gledalce. Seveda pa ne zapiram poti ljubezni, če bo prišla jo bom z veseljem sprejela. Vsem je všeč, ko smo zaljubljeni in v zvezi."

Še vedno ne ve kaj bo počela, po razpadu najstniške skupine. "Imela sem to priložnost, da sem se preizkusila in uspela v dveh poklicih, ki sta si lahko zelo podobna, drugič pa popolnoma različna. Mislim, da ti petje in igralstvo lahko data ogromno izkušenj, za nastopanje v telenoveli in snemanje CDjev. Želim si početi mnogo stvari. Vendar sta moja prihodnost RBD in Cuidado con el angel, šele potem bomo videli, kateri projekt bom delila z vami. V tem trenutku pa še ne razmišljam toliko naprej. Pripravljam pa se za dolgoletno kariero.

Intervju si lahko pogledate tukaj.

Ni komentarjev: