nedelja, 9. november 2008

RBD napolnili Luna Park

Luna Park v Buenos Airesu je skoraj eksplodiral od vznemirjenja, ki ga je povzročilo več kot 7.000 oboževalcev skupine RBD, ki so se zbrali na koncertu. Prostor, ki je bil napolnjen do zadnjega kotička je dodobra presenetil člane skupine RBD, saj niso pričakovali takega odziva.

"Nikoli si nisem mislila, da bomo imeli priložnost nastopiti v Buenos Airesu. Prvič sem tukaj in spominjam se, ko so nam govorili naj niti ne sanjamo o koncertu v Argentini saj nas tukaj ne marajo. Danes sem videla da to ni res, tukaj nas obožujejo! Hvala Argentina!" je povedala Anahi po koncertu.

V zraku so plapolale argentinske in mehiške zastave, publika pa je vzklikala: RBD, Ar gen ti na!!

Tokrat se je koncert začel točno ob 21:00. Luči so se ugasnile in uvodna pesem je začela igrati. Publika je pričela noreti, ko se je prižgalo na stotine luči, ki so po odru iskale RBDjevce.

Že pri prvih treh pesmih - Me voy, Cariño mío in Otro día que va je bilo slišati, kako so Argentinci svoj naglas zamenjali z mehiškim. Predanost publike ke bila več kot 100%.

Kmalu so na oder začeli leteti piščančki. Pa ne pravi! Christianu je na stotine oboževalcev na oder vrglo plišastega piščančka, on pa je prižgal kolker jih je le mogel in vsi piščančki so tako "plesali" skupaj z njim.

"Danes bomo zelo veseli! Prepustite se glasbi saj smo tukaj da uživamo. Rad vas imam saj smo dobri prijatelji", je med koncertom Christian povedal prisotnim.

Čeprav skupina RBD šteje zadnje dneve obstoja, jim je Argentina dala vedeti, da bodo tam vedno sprejeti kot največji izvajalci pop glasbe v Latinski Ameriki.

Ni komentarjev: