torek, 25. november 2008

Anahi o zadnjih trenutkih RBD

Ker je odraščala pred kamerami, Anahi popolnoma zaupa vase in priznava, da je navajena živeti v pričakovanju novic. Čeprav se pevka opisuje kot žrtev razpada skupine, ki je prodala več kot 22 milijonov albumov po celem svetu, vidi to obdobje, kot možnost za ponovno uresničitev sanj.

Mlada pevka obljublja nepozaben koncert za perujske oboževalce, kjer bo dala vse od sebe. "Ljubim Peru. Tam so ljudje, ki so nam podarili srca in ni načina, da jim to povrnemo. Prepričana sem, da bo koncert magičen" je povedala po telefosnki zvezi iz Mexica.

"Vsa ta leta z RBD so bila odlična dogodivščina. Doživeli smo ogromno nepozabnih stvari" je povedala mehičanka, ki ni mogla zadržati žalosti, ki jo občuti ob prihajajoči ločitvi od njenih 'sodelavcev' iz skupine, Dulce Marie, Christiana, Alfonsa, Maite in Christopherja.

"Kar bo najbolj pogrešala so Christianove smešnice, ki so nas vedno nasmejale in spravile v dobro voljo; od Dulce in Maite bom pogrešala pogovore in skrivnosti, ki jih imajo samo ženske; pogrešala bom Ponchotovo znanje vsega, saj je kakor živa enciklopedija. Christopherja bom pogrešala preprosto zato, ker je naš 'bebe'. Vsak ima svoj čar" je povedala Anahi z glasom razvajene deklice, ki bo naslednje leto, po daljšem počitku, ponovno stopila na odre kot solistka.

Anahi ima največ izkušenj v svetu glasbe izmed članov skupine RBD. Po prvem uspešnem albumu Anahi, ki je izšel leta 1992, so sledili še trije albumi, do zaenkrat zadnjega solističnega albuma Una rebelde en solitario leta 2006. Pevka je imela tudi to čast, da je papežu Janezu Pavlu II zapela pesem Mensajero de señor, v Mexicu leta 1993. Naj bo v petju ali igranju, Anahi je definitivno svetleča zvezda.

Ni komentarjev: