nedelja, 23. november 2008

Zadnje slike v naravi

Zaradi prenapornih urnikov posameznih članov skupine RBD, so se odločili za realizacijo zadjega skupnega slikanja za nov album na prostem v Tepoztlánu. Anahi, Alfonso, Dulce, Christopher, Maite in Christian so čisto mirno pozirali pred objektivom fotografinje Yvonne Venegas.

"Drugače je kot slikanje v studijih. Ne obremenjujemo se toliko s poziranjem, vse je bolj naravno. Vse je potekalo zelo sproščeno, počutili smo se kot, da bi bili na kratkem oddihu za vikend" je povedala Anahi. Za zaprtimi vrati hiše, v katero je imela dovoljen vstop samo Agencia Reforma, so pozirali RBDjevci.

"V času odkar smo objavili razpad skupine, smo veliko razmišljali. Sem zelo miren, v lepem spominu imam vsak koncert, vsako mesto in državo. Skupaj smo spoznali ogromno stvari. Bilo je tudi veliko trenutkov v katerih je bilo delo tako zahtevno, da smo si lahko samo želeli trenutek samote, miru in tišine" je razložil Alfonso.
Sedaj ko so se njihove poti pričele razhajati, je postalo precej težko dobiti celo skupino na enem mestu. Predvsem Maite, ki je večino dneva preživela proč od stalih članov skupine, zaradi snemanja telenovele Cuidado con el angel.

Z mešanico občutkov, med žalostjo in pričakovanji ob novih projektih, ki jih bo imel vsak član posebej, Dulce Maria vidi konec skupine RBD kot nov začetek: "Na začetku sem bila zelo žalostna, nisem hotela, da se vse to konča, čeprav bomo še nekaj časa skupaj, da se poslovimo. Vedar sem po drugi strani zadovoljna, ker smo to možnost, ki nam je bila ponujena izkoristili maksimalno. Zelo bom pogrešala moje prijatelje, saj so kot moji bratje in sestre. Ko zaključimo s turnejo bom začela s snemanjem telenovele Verano, to je projekt, na katerega začetek komaj čakam."

Ni komentarjev: