sobota, 8. november 2008

Marichuy prebudila njen materinski nagon

Maite Perroni je priznala, da je 'Marichuy', oseba ki jo igra v nadaljevanki Cuidado con el ángel, prebudila v njej njen materinski nagon.

Igralka, ki ima v nadaljevanki sina Juana Miguela, prizna da je biti mama nekaj najlepšega, kar se ti lahko zgodi v življenju: "Mislim, da je to največji dar, ki ti ga lahko življenje da. Seveda je za rojstvo otroka potrebno počakat na pravi trenutek. Zame še ta trenutek ni prišel."

Članica skupine RBD, je odpotovala v Južno Ameriko, kjer sedaj poteka njihova turneja: "Sedaj grem v Argentino, kjer bom cel konec tedna" je povedala.

Povedala nam je tudi, da je njihov CD že skoraj pripravljen, da izide: "Odličen je. Snemat smo ga začeli že pred tremi tedni in ga tudi že posneli v celoti. CD mi je res zelo všeč, skladbe pa so napisali Armando Ávila, Carlos Luna in nekateri drugi."

Po drugi strani, pa je Maite Perroni sedaj osredotočena na svojo nadaljevanko Cuidado con el ángel.
Želi pa nadaljevati svojo kariero tudi kot pevka: "Želim si nadaljevati z svojo kariero, ampak nevem kaj se bo zgodilo. Mislim da moraš živeti v sedanjosti in moja sedanjost je Cuidado con el ángel."

Ni komentarjev: