torek, 18. november 2008

RBD jokali z Agentino

RBD in Poslovilna turneja, so segli do src Argentinskih oboževalcev, ko so se prvič in zadnjič predstavili v nabito polnem Luna Parku, ogromno oboževalcev je celo stalo pred dvorano in poslušalo koncert.

Oboževalci so na koncert prišli tudi iz oddaljenih mest Argentine, celo iz Brazilije, samo da bi lahko prisostvovali tej čarobni noči, v kateri niso tako oboževalci kot skupina prenehali jokati, zaradi vseh občutenih čustev.

Ostala Argentinska mesta, Cordoba in Rosaio, so skupino prav tako sprejele odprtih rok, karte za koncerte so bile razprodane v sekundi. Koncerti so bili polni čustev in solza, še posebno ob trenutk, ko se skupina poslovi z besedami:"Nasvidenje za vedno in hvala za vso vašo ljubezen", ki jih je izgovorla Dulce Maria z žalostjo v glasu. Sledili pa sohisterični kriki publike "Ne odhajajte še!"

kritike do koncerta skupine RBD v Argentini, ki je na ogrmone koncerte že navajena, so bile dobre. Še posebej kritike, ki so letele na odnose, ki jih imajo Anahi, Dulce Maria, Maite, Christopher, Christian in Alfonso do svojih oboževalcev.

Ta svetovna turneja se je spremenila v najespektakularnejšo turnejo, ki jo je skupina imela. Polna je presenečenj, čustev v vsaki sekundi, saj je to zadnjič, ko skupina skupaj potuje in zadnjič, ko skupaj pojejo na odru.

Ni komentarjev: