petek, 14. november 2008

Poncho se vrača na začetek

Kljub priznanju, da mu je glasbena kariera prinesla mnogo izkušenj, je Poncho vesel, da se vrača na igralske poti. Sedaj snema televizijsko serijo Terminales, in 25 decembra bo izšel film Volverte a ver. V dolgometražnem filmu igra Pabla, mladega modnega kreatorja, ki se zaljubi v Sofijo (Ximena Herrera).

"Pablo je modni kreator, ki gre v Argentino z namenom, da predstavi svojo novo kolekcijo. Med modno revijo pa opazi žensko, ki pritegne njegovo pozornost. Filem govori o srečanjih poleg tega je film tudi komičen." je povedal igralec.

Zakaj si je treba ogledati film?
Igralec, ki je bil pred kratkim med 12 najbolj seksi moških v reviji Quien, je povedal, da je film za celo družino. Film nekaj novega, ter v tehničnih pogledih presega veliko dosedanjih mehiških filmov. "V tehničnem pogledu je diamant, slika je odlično narejena. Sam še nikoli nisem videl tako kvalitetne slike v mehiškem filmu."

O RBD je povedal, da je to nekaj kar je oboževal, vendar si želi vrniti tja kjer je začel, z igralstvom. "Bolj kot službo, vidim to kot odlično izkušnjo v življenju. Veliko sem potoval, nastopal na odru. Vendar je igralstvo moja strast, je posel v katerem sem začel, in v katerem želim sedaj nadaljevati."

Ni komentarjev: