sobota, 22. november 2008

Poncho in filmska kariera

Alfonso Herrera, ki je pri svojih 25 letih smatran za enega najbolj zaželenih mehiških moških, predvsem zaradi pevske kariere v skupini RBD, pa tudi kariere v telenovelah, se vrača v svet filmov, kjer je pred šestimi leti debutiral s filmom 'Amar te duele'. Igralca bomo prihodnji mesec lahko videli v novem filmu 'Volverte a ver', ki ima ponujenih že veliko projektov za prihodnost.

Poncho je spreječ ponudbo Gustava Garzona za nadaljevanje igralske kariere ob boku Ximene Herrere v romantični komediji, z dobrimi posebnimi efekti. In iz virov smo izvedeli, da naj bi imel za naslednje leto že dva filmska projekta, januarja zgodovinski film in maja znova komedijo.

"Prvi je zgodovinski film, ki se dogaja v letu 1942. Druga pa je romantična komedija, malce žalostna. Vendar vam več ne morem povedati" je razložil Alfonso, ki je priznal, da se že veseli premiere filma Volverte a ver.

"To je film, ki ima nekaj za sabo. Ostale so dobre vezi med vsemi (režiserjem, producenti in zasedbo), ki jih vzdržujemo s komunikacijo." Igralec je za intervju z El Universal povedal, da je snemanje filmov nekaj, kar ga je spremljalo že od najstništva, ko je s prijateljem napisal zgodbo za film, ki si ga nekega dne želi tudi režirati.

Ni komentarjev: