ponedeljek, 17. november 2008

Dulce Maria bo imela dolgo "Poletje"

Dulce Maria je priznala, da so čustva vedno močnejša, saj se konec RBD vedno bolj približuje, približuje se pa tudi začetek snemanja nove telenovele v kateri bo igrala.

"Snemanja bodo začela, prej pa morem še zaključiti pomembno obdobje mojega življenja, zato bom manjkala na prvih snemanjih, pritekla bom direktno iz letala in odšla na snemanje mojih prizorov" je povedala.

Povedala je, da se počuti privilegirana, zaradi vseh dobrih stvari, ki so se ji zgodile v življenju, in se zato počuti še toliko bolj zavezana do drugih.

"Bili smo skupaj v Argentini in Boliviji, kjer nam je Skupaj smo hodili na večerje, skozi smo bili skupaj. Po štirih letih vsakodnevnega skupnega življenja je že malo težko preživet cele dneve brez prepirčkov."

V zvezi s privatnim življenjem, je znova zanikala zvezo. "Ne, trenutno imam samo prijatelje, ko bom imela fanta, boste že videli."

Razložila je, da se trenutno posveča svoji karieri in poleg tega se ukvarja s prodajo svoje knjige v Sloveniji. "Knjiga je že izšla v Sloveniji, čudno, ker je izšla le v Mexicu in Sloveniji. Trenutno se mi zdi, da se pogajamo, da bi izšla še v Srbiji in na Hrvaškem."

Ni komentarjev: