nedelja, 23. november 2008

Dulce Maria je zadovoljna s polnim urnikom

Če je nekaj kar Dulce Marii ne manjka, je to delo. Čeprav je pevka skupine RBd ravno pred zaključkom pomembnega obdobja s skupino, bo že prihodnji mesec pričela s snemanjem nove telenovele Verano, pod vodstvom Pedra Damiana.

"Zaključuje se zae preveč pomembno obdobje, in zaključila ga bom z vsemi močmi in za sigurno. Na snemanje bom prišla 21. decembra" je povedala 22-letna pevka in igralka.

Ker pa to še ni dovolj, je mladenka zelo uspešna tudi kot pisateljica, njena knjiga Dulce amargo, se ni prodajala samo v Mexicu, ampak tudi v Evropi, Sloveniji, kjer bo Dulce prejela priznanje za veliko prodanih knjig.

"Seveda, knjiga je izšla v Sloveniji, in menimo se, da jo izdamo ponovno. Vendar si želim ponovno izdajo tudi v Mexicu, in prodajo tudi v bližnjih državah, saj je moja knjiga izšla na drugem koncu sveta, in tu ne" je povedala pevka.

Pedro Damian je predstavil igralsko zasedbo telenovele budističnem obredu na prostoru, kjer se bo ve naslednjih mesecev odvijalo snemanje telenovele Verano. Med igralci je tudi Dulce Maria, ki je zelo navdušena nad ponovnim sodelovanjem s Pedrom Damianom.

"Zelo sem zadovoljna, da bom ponovno delala s Pedrom Damianom, saj točno ve kaj dela, in je skoraj vse česar se loti velik uspe" je novinarjem povedala igralka. Dodala je, da v tej telenoveli ne nastane nobea glasbena skupina, čeprav bo sama v telenoveli odpela nekaj pesmi, ker zaupa vase, da bo nadaljevala pevsko kariero kot solistka.

Telenovela Verano, označuje tudi vrnitev španske igralke Lole Merino v mehiške telenovele, ki je leta 1990 igrala v telenoveli 'Cenizas y diamantes' za Televiso. Pedro Damian je povedal, da so igralci, ki bodo igrali ob Dulce Marii večinoma novi na televiziji, vendar je poudaril, da je to zanj le izziv več.

Ni komentarjev: