sobota, 15. november 2008

Podrobnosti o Verano de amor

Pedro Damian, režiser telenovele Rebelde, se vrača z novo melodramo, ki jo je kot nedvomljivi vernik v karmo in pozitivno energijo, pred začetkom snemanja blagoslovil. Pridružili so se mu različni budistični menihi, ki so pripravili poseben obred, da bo telenovela uspešna.

Nova Televisina produkcija se bo pričela snemati 24. novembra in bo prvič predvajana 9.februarja,je povedal režiser. Kot je že povedala rdečelaska, Dulce Maria, bo sama odigrala glavno vlogo. Kot je bilo tudi že prej znano, se Kuno Becker ni mogle pridružiti snemanju telenovele, kot je bilo predvideno.

Med drugim bodo Gonzalo Garcia, Pablo Lile, Brandon Peniche in igralec, ki ga še iščejo, odigrali glavne predstavnike moškega spola, je povedal Pedro Damian, a ni želel povedati več. V telenoveli bodo sodelovali tudi zelo znani igralci kot so Juan Ferrara, ki bo na začetku mogel uskladiti snemanja z svojim delom v gledališču.

Zgodba govori o skupini mladih, ki živijo v majhni vasi v bližini reke in v stiku z naravo, srečujejo pa se z različnimi problemi. Opira se na argentinsko telenovelo Verano 98, posneta pa bo na obalah Veracruza.

"Všeč so mi netradicionalne zgodbe, ki se ne vrtijo samo okoli ljubezenske zgodbe in nekoga, ki hoče ljubezen uničiti. Rad imam zgodbe med majhnim številom ljudi, kjer se združujejo različne zgodbe in tudi liki so manj klišejski. Zgodbe, ki jih telenovela pripoveduje so zelo globoke in močne" je povedal Pedro Damian.

Za Dulce nov lik predstavlja nov cilj, ki ga sprejema z veseljem, vendar le po končanih projektih, ki jih ima z RBD. "Sedaj sem predana Poslovilni turneji. Najprej moram zaključiti obdobje s skupino, ki mi je prinesla veliko dobrega, in od tega sem se veliko naučila. Ko zaključim to obdobje, se bom popolnoma posvetila snemanju telenovele" je povedala igralka, ki je nosila prekrasno belo obleko.

Sama Dulce Maria bo odpela uvodno pesem telenovele, vendar nam ni mogla povedati če bo to njena pesem, saj se o tem niso še dokončno zmenili. Njena rdeča pričeska bo ostala nedotaknjena, saj ima s podjetjem za barve za lase podpisano pogodbo, ki ji spremembo barve prepoveduje.

"Všeč mi je.. nekoč si bom barvo seveda spremenila, vendar mi je sedaj všeč tako. Čeprav se lahko pobarvam v vijola, je tisto kar se mora spremeniti znotraj mene. Kot igralec moraš ustvarjati različne like in sedaj bo to moj cilj" je dodala.

Poslovilna turneja skupine RBD vključuje Brazilijo in druge države. V Mexicu bodo naredili masivni zadnji koncert, čeprav še nimajo potrjenega datuma, vendar bo to po 21.decembru, ko imajo koncert v Madridu. V Los Angelesu se bodo predstavili v začetku decembra.

Christian Chavez, tudi član skupine RBD, ne bo sodeloval pri telenoveli, ker si želi vzeti nekaj časa zase, je povedal Pedro Damian, ki nam je zagotovil, da ni žalosten, ker se bo po štirih letih skupina razšla. "Navajen sem, da stvari pridejo in grejo in lahko se hitro ločim od stvari. Ne morem se pa ločiti od ljubezni do njih, niti do prijateljskega odnosa med nami. Ločil se bom le od odlične stvari" je razložil.

Za Dulce, ki je zanikala govorice, da ima fanta, so čustva ravno obratna. "Vsi moramo odrasti, preživeti določena življenjska obdobja, tako kot gredo mimo zima, pomlad, poletje. Ne moremo ostati skozi pri istih stvareh, treba je iti naprej. Smo zadovoljni, smo v redu, vendar se še vedno nismo navadili na misel o razpadu, čudno nam je" je priznala.

Ni komentarjev: