četrtek, 13. avgust 2009

[Anahi] Ni objela 20 fanov

Anahi je na koncertu v mestu Porte Alegre najprej zaprosila vse svoje fane naj prosiju na radijih za njeno pesem "Mi Delirio" saj jo od včeraj naprej vrtijo na vseh radijih v Mehiki in Braziliji.
Nato je Anahi v publiki opazila "jeznega fanta" in ga vprašala kaj je narobe ter ga prosila naj govori špansko saj ne razume portugalsko;
fant ji je povedal, da jo je hotel objeti a ga ona ni hotela objeti, nato mu je Anahi na nič kaj lep način rekla naj bo tiho saj sedaj ona govori ter mu povedala, da če bi morala njega objeti bi morala še vse ostale in ker po svetu kroži gripa moramo biti vsi odgvorni.
Anahi je še povedala, da jim je ponudila roko ali pa nič (saj zaradi gripe ni želela "dajati" objemov) in da je na fanih ali ji bodo dali roko ali pa nič.

Gulliermo pa je napisal naslednje:
Če ste pravi fani, boste razumeli in počakali do novembra… Če pa niste, prav tako nič hudega, nič ne moremo narediti. To je bil nujen ukrep… In upam, da razumete. Če Any objame ali poljubi enega fana, mora tudi na tisoče ostalih… To pa je trenutno zaradi širjenja nove gripe nemogoče, saj moramo paziti na higienske ukrepe.

Ni komentarjev: