nedelja, 16. avgust 2009

[RBD] "Atrévete a Soñar" želi doseči uspeh "Rebelde"/ RBD

S 30 datumi za turnejo in več kot 160 tisoči kopijami, Luis de Llano meni, da bo z njegovo telenovelo 'Atrévete a Soñar' ujel uspeh oz. presegel uspeh,kot ga je dosegel RBD.

»Zelo smo zadovoljni z rezultati. Vemo, da se je uspeh RBD začel po približno 8 mesecih, pri nas pa se vidi že po 4. Mislim, da je bil ključ do uspeha to, da imajo vsi igralci veliko talentov. Vsi plešejo, igrajo in pojejo. To bo preraslo v nekaj zelo velikega«, je pojasnil.

Tudi Llenovi igralci, tako kot igralci Pedra Damiána so dosegli slavo z nastopanjem v melodramah.
»Resnično sem želel opustiti telenovele, saj sem menil, da je bila moja formula za uspeh že preveč izrabljena, vendar smo tukaj uspeli doseči nekaj drugačnega. Dobivamo zelo dobre rezultate, vendar se zavedamo, da je treba nadaljevati zelo previdno, da ne bomo poslabšali projekta«, je dodal.

Na koncu je režiser povedal še to, da se bo telenovela začela v ZDA predvajati v začetku maja, kasneje pa tudi v Južni Ameriki, vključno z Brazilijo, kjer bo prevedena v portugalščino.
»Naš cilj je podpirati te talente tudi v prihodnosti, to je zame nova generacija. Tako smo začeli s skupino Timbiriche in zaznamovali so generacijo, tako odvetnikov in celo politikov naše države«, je še pojasnil.

Ni komentarjev: