petek, 28. avgust 2009

[RBD] V ponedeljek RBD La Familia

V ponedeljek prihaja na televizijske ekrane nova serija, v kateri bomo spremljali življenje članov ene izmed najbolj priljubljenih mehiških skupin vseh časov – RBD.

Šest dobrih prijateljev, ki niso več liki iz telenovele Rebelde, ampak so Annie, Poncho, Dul, Chris, Ucker in May, člani mehiškega fenomena RBD. Čeprav "rbdjevci" ne igrajo več likov iz izjemno uspešne telenovele, ki so jo predvajali v več kot 60 državah po svetu, serija prav tako ne prikazuje njihovega resničnega življenja. Tako člani skupine kot njihov producent Pedro Damián so izjavili, da je zgodba serije kljub podobnostim z resničnim življenjem glavnih akterjev v večini vseeno izmišljena.

V seriji RBD: La Familia, ki so jo mehiškemu občinstvu premierno predstavili marca 2007, jih bomo spremljali na njihovih koncertih in številnih turnejah ter jih bolje spoznali tudi v zasebnem življenju.

Šesterica praktično živi skupaj, včasih tudi v popolni zmedi. Zgodba serije se dotakne soočanja s težavami odraslih, sprejemanja odgovornosti, življenja brez staršev in poskuša najti odgovore na vprašanja o ljubezni, strasti, prijateljstvu ali o seksu...

Serijo RBD La Familia boste lahko spremljali od ponedeljka do petka ob 18.55 na Kanalu A.

vir: 24ur.com

Ni komentarjev: