nedelja, 30. avgust 2009

[Poncho] Z Damayanti verjameta v posebno ljubezensko energijo

Igralec je še vedno v ljubezenski zvezi z Damayanti Quintanar; oba maksimalno uživata v ljubezni.

Že kar nekaj tednov je minilo, odkar sta Poncho in Damayanti svoje razmerje priznala pred javnostjo.

Igralka pravi, da ne zna pojasniti razlogov, zakaj sta srečna in skupaj. Vse prepušča usodi, ki ju je nekega dne združila.

»Verjamem, da enostavno, ko najdeš nekoga, to ni načrtovano. To začutiš in tudi v najinem primeru je bilo tako. Skupaj se dobro počutiva, sva srečna, zato tako živiva in konec«, pove Damayanti.

Damayanti, ki je nastopila tudi v prvi sezoni Mujeres asesinas kot igralka v delu z naslovom 'Patricia vengadora' priznava, da obstaja nekaj na Ponchu, neka vrlina, ki jo je prepričala.

»Kot celota se mi zdi, da je izreden človek. Je občudovanja vreden. Njegova človeška toplina me preseneča že od prvega trenutka, ko sem ga spoznala, ena največjih stvari, ki me je na njem presenetila je ta toplina in zato je res občudovanja vreden človek«, pove.

Igralka si želi samo kakovostno živeti razmerje s Ponchem. Prizna, da je med njima neka posebna energija, ki ju dela neločljiva. In fotografije ne lažejo: vidi se, da sta srečna in mirna.

»Tako je, kot praviš…te stvari se dajejo, zgodijo, se čutijo. S Ponchom vedno praviva, da energija ne laže in v tem primeru je to, kar vidite to, kar je. Sva zelo srečna, zadovoljna, da sva skupaj…« (Pogovor zmoti Poncho, ki ravno vstopi in poljubi igralko.) »Kajne ljubček?« »Tako je, ljubica«, zaključi Poncho.

Ni komentarjev: