ponedeljek, 17. avgust 2009

[Christian] V oddaji "Hoy"

Christian je na zajtrku oddaje Hoy povedal, da je pred nim veliko planov: "Podpisal sem pogodbo z EMI MUsic in to mi je v veliko veselje, saj smo tudi kot RBD imeli pogodbo z njimi in tako potovali po celem svetu. Trenutno pripravljam pop album, za katerega so mi dali kup zanimivih ponudb". Izdal je, da bodo na CDju tudi njegova besedila, ki jih je napisal skupaj z znanimi skladatelji. Pričakujemo lahko, da bodo ritmi podbni tistim od RBD, saj obožuje pop.

Čeprav se je med igralstvom in petjem odločil za petje, igralstva ni pustil na strani. Sodeloval je v seriji Hermanos y Detectives, ki bo kmalu na malih ekranih.

Zanikal je, da se bo njegov prvi solo studijski album imenoval TVA, ter da bo Pedazos njegov prvi singel: "Pedazos je pesem, ki sem jo sam napisal in je prišla na internet, a ne bo na CDju".

"Zelo pobrešam ostale člane skupine RBD, saj smo skupaj doživeli nekaj neverjetnega. Vsak se je naučil toliko, da ima lahko sedaj solo kariero in upam, da bomo čez nekaj let tako kot Timbiriche, priredili zabavo", je še dodal za konec.

Ni komentarjev: