ponedeljek, 17. avgust 2009

[Poncho] Na zeleni preprogi serije "Tiemo final"

Lucía Méndez, Alfonso Herrera, María Sorté, Alejandro Tommasi, Damayanti Quintanar in Nailea Norvind so bili prisotni na zeleni preprogi predstavitve tretje sezone serije "Tiempo final 3", ki bo doživela premiero 19. avgusta.

Alfonso Herrera in Damayanti Quintanar sta pokazala svojo ljubezen na zeleni preprogi predstavitve tretje sezone serije "Tiempo Final 3: Los Elegidos", v kateri oba igrata v epizodi "El billete" in kjer se je tudi začelo njuno prijateljstvo, medtem ko sta snemala v Kolumbiji.

Alfonso Herrera in njegova punca Damayanti Quintanar sta bila prisotna le nekej minut, saj je pevec moral oditi nazaj na snemanje telenovele "Camaleones".
Kljub temu pa je pred odhodom povedal, da bo dala tretja sezona serije "Tiempo final 3" veliko za govoriti. Zadovoljen je, da je lahko del teh novih projektov, ki odpirajo prostor novim zgodbam.

Serija, ki jo producira tv hiša Fox ter Pedro Torres in, ki vključuje večino mehiškega igralskega talenta, v vsaki epizodi prikazuje doživetja oseb, ki se soočajo s svojimi zadnjimi 60 minutami življenja.
Kanal Fox bo prenašal serijo za vso Latinsko Ameriko od jutri, 19. avgusta naprej. Na Televisi pa se bo na odprtem programu začela vrteti leta 2010.


Ni komentarjev: