nedelja, 23. avgust 2009

[Poncho] »Raje se posvečam igralstvu, kot glasbi.«

Mehiški igralec, ki je najbolj znan po svoji vlogi v telenoveli Rebelde bo zaigral tudi v eni izmed epizod tretje sezone Tiempo Final, ki se je prvič predstavila 19.8.

Vživeti se v vlogo Miguela Aranga ni bila lahka naloga za Poncha Herrero. Kljub temu, da je sodeloval v različnih filmih, televizijskih serijah in gledaliških predstavah, se ga gledalci najbolj spomnijo iz nadvse uspešne telenovele 'Rebelde'. Mehičan je zelo hvaležen za vse, kar je doživel zahvaljujoč velikemu 'boom-u' zaradi telenovele in kasneje tudi skupine RBD.

Kljub temu ima Poncho raje, da nadaljuje s svojim delom in ne živi samo od spominov. Nadaljuje z igranjem, saj, kot je povedal, mu je bolj všeč od glasbe. Zato je tudi sprejel vlogo v tretji sezoni serije Tiempo Final, ki se je 19.8. prvič predstavila na kanalu FX ob 10. uri zvečer. Serija se je snemala v Kolumbiji, Poncho pa igra Artura, zelo 'nagonskega' moškega.

»Zelo sem vznemirjen, saj bom danes prvič videl del, kjer sem zaigral jaz, vendar mislim, da je končni rezultat zelo dober, saj je bila celotna kolumbijska snemalna ekipa zelo razumevajoča. Resnično mi je bilo v čast delati z njimi«, je povedal Mehičan po Calibuenanota.com med odmorom na snemanjih 'Camaleones'.

Pove tudi, da je vživljanje v njegovo vlogo Sebastiána Jaramilla v mladinski telenoveli 'Camaleones' super, saj je to »telenovela z veliko akcije in iz katere se naučim veliko novih stvari. Med igranjem v telenoveli se počutim odlično, prav tako pa bi rad bil del projektov, v katere bom lahko nekaj vložil tudi sam.«

Preskok iz komične, zapeljive in prilagodljive vloge, kot je bil Miguel Arango v Rebelde v zelo skrivnostno in nevarno vlogo, kot je Arturo v Tiempo Final za Alfonsa ni bila zelo težka naloga. Pojasni, da je delal v številnih projektih, odkar so se končala snemanja telenovele 'Rebelde'. »Nastopil sem v številnih filmih, sodeloval v nekaterih gledaliških predstavah in v eni epizodi mehiške različice 'Mujeres Asesinas'.«

Poleg tega je preden je odpotoval v Kolumbijo v Venezueli posnel film Venezzia, skupaj z Ruddy Rodríguez in Johanno Morales.
»Od tam sem priletel v Kolumbijo, kjer sem se imel priložnost malce odpočiti in dobro pripraviti na mojo novo vlogo, saj so bila za mano naporna snemanja.« Igralec, ki bo kmalu dopolnil 26 let v svojem prostem času želi malo bolje spoznati državo in njeno kulinariko.

Ni komentarjev: