ponedeljek, 8. december 2008

Dokončno slovo RBD

Kot pravi rek: "Kdor se dolgo poslavlja, noče oditi", so RBD zelo težko odšli z odra v Amfiteatru Gibson. Pevci so v dveh urah ameriške oboževalce nagovorili kar sedem krat.

Koncert slavne supine se je pričel okoli 20.45 s pol urno zamudo, s plesom skupine za belimi rjuhami. Vsak član skupine je pokazal svojo okus za modo, dekleta z različnimi krilci, fantje pa s širokimi hlačami.

"Dober večer Los Angeles" je publiko pozdravil Poncho. Z ritmom pesmi Carino mio so pričeli koncert. Med koncertom so publiki pokazali svoje natančno načene in sensualne koreografije, tipične za skupine kot je RBD. Maite je zagotovila, da so v takih trenutkih besede odveč in se oboževalcem zahvalila za vso podporo.

"Bodite ponosni, da ste iz Mehike, da ste latinoameričani. To je zadnji koncert, rad bi se vam zahvalil za toliko ljubezni. Živela Mehika!" je povedal Poncho. Njegova bivša punca in sodelavka, Dulce Maria, je prav tako nagovorila publiko, in z njimi delila svoja občutja. Christopher pa je dodal: "Vedel sem, da take trenutke delimo z vami! Hvala, da ste del naših življenj in upam da bo v vaših srcih zmeraj prostor za nas."

Ni komentarjev: