nedelja, 7. december 2008

Slovo od ZDA

Skupina RBD, se je od ZDA poslovila s posebnim koncertom v Amfiteatru Gibson, pred šest tisočo množico oboževalcev, ki so uživali celi dve uri trajanja koncerta.

Čustveno prevzeti in objeti Anahi, Dulce, Maite, Christina, Christopher in Alfonso so zaključili s konerti v ZDa, in so še korak bližje dokončnemu zaključku njihove odlične kariere s skupino RBD, ki je prodala več kot 18 milijonov albumov.

Ta čustvena prevzetost se je občutila večji del koncerta, med katerim so se veliko objemali, držali za roke in si med seboj in s publiko dokazovali ljubezen. Med koncertom so Dulce pripravili presenečenje s torto in zapeli so ji Las Mañanitas.

"Vi ste bili priča marsikaterim stvarem, in nočem da to ostane preteklost. RBD naj ne ostane samo v eni pesmi, na enem koncertu. Radi bi vam povedali, da se ne bomo predali dokler imamo vas, ki ste naša moč" je povedala Dulce v enem izmed mnogih nagovorov, ki jih je skupina namenila publiki.

Najbolj suhi iz skupine, Anahi, ki na vse koncertih pokaže največ čustev, se je glas zataknil med eni izmed zahval. V nekaj pesmih, pa je seveda pokazala svojo uporniško plat, ko je med pesmijo ušla z odra in se vrnila kar med njo. "Poskrbeli bomo, da damo od sebe vso energijo, saj so to naši zadnji koncerti. Ne pozabite na vse kar smo s pesmimi naredili. Vedno verjemite vase. Verjemite v to kar želite storiti z vsem srcem, in če sanjate in želite z vsem srcem, je svet na vaši strani" je povedala Ahani.

Christian, ki je nekaj let nazaj svoje oboževalce presenetil z novico, da je homoseksualec, je navezujoč se na to svojim oboževalcem povedal: "Hvala, ker me osrečujete in mi dovolite da pojem, živim in sem to kar sem. Hvala za vso podporo. Ta generacija se ne ozira na seksualne usmeritve in barvo kože ljudi."
Alfonso se je zahvalil vsem, ki so pričli na kponcert iz oddaljenih držav ZDA. Na koncertu je imel podporo svoje družine, ki je bila v prvi vrsti, poudaril je ponos na to, da je mehičan. Skupina je skozi koncert pozivala oboževalce, naj se borijo z vsemi močmi, za to kar jim je ostalo v srcu, čeprav se večini oboževalcev trže srce prav zaradi konca skupine RBD.

Maite, ki ima v Los Angelesu veliko oboževalcev po zaslugi telenovele Cuidado con el angel, se je zahvalila svoji publiki: "Bili ste v vsakem trenutku in koraku mojega življenja. In če sem danes tukaj, gre vsa zahvala vam. Hvala vam za vašo ljubezen in za vse, kar ste storili."

Med vsemi pesmimi, ki jih je skupina zapela, seveda niso manjkale pemsi kot so Solo quedate en silencio, Salvame, Nuestro amor, Tras de mi, Tu amor, Besame sin miedo, Empezar desde cero, INalcanzable in Y no puedo olvidarte.


Ni komentarjev: