sobota, 6. december 2008

Dulce ne bo v novi skupini

Naslednjih devet mesecev bo zemlja pesnika Agustína Lara gostila igralce nove Pedrove telenovele imenovane Verano s Dulce Mario in Gonzalom García Vivanco v glavnih vlogah.

Med bučnim ploskanjem je začelo snemanje, na katerem je bil prisoten tudi guverner mesta, Fidel Herrera, kateri se je zahvalil produkciji telenovele, za promocijo Tlacotalpana.

"Hvala tej telenoveli bodo lahko Veracruz videli po vsem svetu in se zanj odločali kot odlično turistično destinacijo" je povedal.

Producent telenovele, Pedro Damian je še dodal, da je Verano le remake argentinske telenovele Verano del 68 in bo na Canal de las estrellas prišla 9. februarja 2009. Tako kot vsi igralci, bodo tudi ostali del ekipe poskusil promovirati varovanje okolja.

"Kar bomo lahko, bomo posneli na zelenih površinah. Poleg tega bomo v zgodbi telenovele opozarjali na čisto okolje" je razložil "oče" skupine RBD.

Poleg glavnih igralcev bomo v telenoveli lahko videli tudi Brandona Peniche (sina Artura Peniche), Marka Tacherja (bratade Alana Tacherja), Juana Ferraro, Enriqueja Rocho, Luz Marío Jerez, Lolo Merino in Natasho Dupeyrón.

"Verano je zelo razburljiva zgodba, ki se bo dotaknila srca vseh mladih in njihovih staršev" je še dodal Pedro.

Poleg odkrivanja novih talentov, se bo v telenoveli ustvarila tudi rock skupina.

"To je presenečenje. Predstavitev skupine bo nekje januarja. Povem vam lahko še, da Dulce Maria ne bo v skupini, saj pripravlja solo CD".

Pedro je govoril tudi o razpadu skupine RBD in povedal, da bo poslovilni koncert tudi v Mehiki.

Slike si lahko ogledate tukaj.

Ni komentarjev: