sobota, 13. december 2008

Slovo od Ekvadorja

Od 19h naprej je bil kolosej Voltaire Paladines Polo obiskan s strani oboževalcev skupine RBD, saj nihče ni hotel zamuditi slovesa. Ob 21.20 je bil čas, ko so se Poncho, Christian, Anahi, Christopher in Dulce pojavili na odru. Vsi pa so se spraševali kje je Maite. "Maite ni.. jas pa si jo zelo želim videt!" je povedala 15-ketna Franchesca, Maitina oboževalka.

"Ekvador, tukaj smo.. prišli smo se poslovit od vas, hvala za podporo.. radi vas imamo" je zakričala Anahi preden so odpeli svoje največje uspešnice, kot so Salvame, Sólo quédate en silencio, Ser o parecer in Este corazón. Poleg odličnega koncerta, so člani skupine RBD blesteli z oblačili, ki so jih imeli na sebi. Publika, je bila priča njihovim modnim usmeritvam.

Ob 22.49 se je ura slovesa naglo približevala, saj je bila skupina pred tem, da odpoje svojo največjo uspešnico, Rebelde, s katero je zaključila koncert. Oblečeni so bili v uniforme, prav take kot so jih nosili v šoli Elite Way.

"Novinarska konferenca"
Veliko novinarjev je bilo zelo presenečenih nad najkrajšo novinarsko konferenco v zgodovini skupine RBD, v Guayaquilu, ki je trajala le 7 minut. Organizatorji so dovolili samo štiri vprašanja, na katera so odgovorili Poncho, Christian in Christopher. Ta štiri vprašanja pa so bila že prej izbrana s strani organizatorjev. Pravično bi bilo, da bi bila na novinarski konferenci prisotna celotna skupina.

Po slavi
Cristopher in Christian bosta v Mexicu ustvarila restavracijo tacosov, medtem, ko bo Poncho nadaljeval z igralsko kariero. "Ravnokar sem pri zaključevanju obdobja filma Volverte a ver. Pred kratkim sem zaključil tudi s snemanjem serije Termninales in z igranjem si želim nadaljevati" je povedal.

Zakaj Maite ni prišla?
Organizatoriji opravičujejo Maite, češ, da je ostala v Mehiki, zaradi snemanja telenovele in zato bo odsotna tudi na drugih koncertih poslovilne turneje.

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

kera neumna sam zarad telenovele.
že spet je razočarala oboževalce.:(

Anonimni pravi ...

Lahko bi se zavzela za oboževalce in zase!!!Mislm d bi u SLO loh pršla, glede na to da pr ns še ni bla, ampak kot vemo je NE BO!!