sreda, 17. december 2008

Razočaranje na celi črti?

Anahí, Dulce, Alfonso, Christian in Christopher so povzročili pravo evforijo, saj so včeraj še zadnjič spravili na noge celo dvorano. Manjkala je članica Maite, saj se zaradi snemanja nove telenovele ni mogla (ali ni želela) udeležiti koncerta. Naj spomnimo, da je manjkala že na prejšnjih slovenskih koncertih. Čeprav je temnolaska obljubila, da bo na vsakem koncertu poslovilne turneje, je ni bilo. Načeloma se udeležuje le koncertov, ki so zanjo pomembni in ki ji omogočajo promocijo nove telenovele, v kateri igra.

Samopromocija in svarila proti anoreksiji
Pred začetkom koncerta so predvajali različne videe, ki so promovirali turizem v Mehiki, dve sporočili svetlolase članice proti bulimiji in anoreksiji ter napoved filma Volverte a ver, v katerem igra glavno vlogo Alfonso Herrera.

Slabo ozvočenje?
Skupina je po približno polurni zamudi začela koncert s pesmijo Cariño mio, nadaljevali pa so z njihovimi največjimi hiti, kot so Aun hay algo, Celestial, Un poco de tu amor, Otro día que va, Sólo quédate en silencio … Ozvočenje je bilo zelo slabo, saj je Anahí med koncertom celo prenehal delovati mikrofon. Opazili pa smo tudi, da člani skupine niso imeli svojih mikrofonov, ki jih po navadi vedno uporabljajo.

Zakaj skrajšan repertoar?
Koncert je trajal eno uro in pol, saj je skupina za slovensko publiko skrajšala repertoar. Zakaj se je to zgodilo, nam nihče ni znal razložiti. Oboževalci pa so zelo pogrešali pesmi Que hay detrás, Me voy, Hoy que te vas, ki jih tudi pojejo v okviru poslovilne turneje. Čeprav večina oboževalcev zna špansko, so člani zasedbe vztrajali pri angleščini, ki jih je še bolj odtujila od občinstva.

Čez 5 dni bo konec!

Dobili smo občutek, da je bilo vse skupaj bolj na hitro narejeno … Videti je bilo, kot da se niso dovolj potrudili in dobili smo občutek, da so le še marketinška skupina, ki se za svoje oboževalce ne trudi več … Mogoče zato, ker bo z njimi čez slabih pet dni konec.

Vir:24ur.com

Ni komentarjev: