sobota, 13. december 2008

Slovo brez Maite

Včeraj ob 21:00 so reflektori obsijali pet obrisov na belih rjuhah. Ko so le-te padle na tla, so oboževalci lahko oboževalci videli Christiana, Anahi, Dulce, Alfonsota in Christopherja.

Kaj pa Maite?
Ostali člani skupine RBD, ki o bili nastanjeni v hotelu Hilton Colón so povedali, da ni prišla zaradi snemanja telenovele Cuidado con el angel.

Nič hudeha! Njena odsotnost se sploh ni poznala. Ostali člani so poskrbeli, da se je 8.000 oboževalcev v dvorani Voltaire Paladines Polo izjemno zabavalo.

Otroci in najstniki so se pred dvorano zbrali že dosti ur prej, da bodo lahko zasedli najboljša mesta in čim bolje videli skupino, ki je med štirimi leti obstoja prodala več kot 18 milijonov CDjev.

Prvi koncert skupine RBD v Ekvaćdorju se je zgodil leta 2005 in sicer na stadionu Alberta Spencerja. Nepozaben dogodek, so ponovili tudi nalednje leto.

Tokratni koncert se je začel s pesmijo Cariño mio, med kate-ro je prišlo do tehničnih napak. Po pesmijih Aun hay algo in Celestial so se le-te popravile in koncert se je nadaljeval z brezhibnostjo. Med pesmijo Celestial je ena izmed oboževalk pritekla na oder, da bi objela Christiana, a so jo varnostniki kmalu spravli iz odra.

Po številnih odpetih pesmih in zahvalah članov skupine so se le-tej preoblekli v uniforme šole Elite Way in se s pesmijo Rebelde poslovili od Ekvadorske publike .. brez Maite.

Ni komentarjev: