sreda, 3. december 2008

Obvestilo iz Roptusa

Vsem oboževalcem skupine RBD...

S tem obvestilom želimo objaviti še zadnje in edine datume koncertov v sklopu Poslovilne turneje skupine RBD (Tour del Adiós de RBD).

Med temi tremi leti sodelovanja med Roptusom in skupino RBD se je zgodilo veliko stvari. Skupaj smo okrožili svet, uresničevali sanje, podirali rekorde, doživljali čarobne noči s tisočimi oboževalci različnih kultur, ras, religij, socialnih razredov in let.

Vsak koncert je dokazal, da se sanje lahko uresničijo v vsakem trenutku, če se le ljudje z istim ciljem združijo v eno. Skupaj smo doživeli veliko težkih trenutkov, a vedno smo se pobrali in nadaljevali s pisanjem nepozabne zgodovine skupine RBD.

Razumemo, da je ostalo še veliko držav ki jih nismo obiskali. To še ne pomeni da si ne zaslužite obiska, temveč da nam urniki koncerta ne dopuščajo.

Uživajmo skupaj na zadnjih desetih koncertih, na katerem bomo lahko še zadnjič videli skupino, ki je spremenila naše življenje: RBD.

Roptus si prizadeva pripeljati Maite Perroni na vse koncerte, a žal to ni odvisno od nas. May ima obveznosti s snemanjem telenovele Cuidado con el angel, katera ji zaradi napornega urnika ne dopuščajo sodelovanje na koncertih. Maitino prisotnost lahko zaenkrat potrdimo le za koncert v Los Angelesu in Madridu.

V nadaljevanju sporočila si lahko ogledate potrjene koncerte, katerim se ne bodo dodali nobeni novi.


5. december - Los Angeles (Kalifornija)
9. december - Sao Paulo (Brazilija)
10. december - Rio de Janeiro (Brazilija)
11. december - Guayaquil (Ekvador)
12. december - Quito (Ekvador)
13. december - Lima (Peru)
14. december - Santiago (Čile)
16. december - Ljubljana (Slovenija)
18. december - Beograd (Srbija)
21. december - Madrid (Španija)


Na vsakem koncertu bo za Meet&Greet propusnico izbranih 20 ljudi. Pravila že poznate.

Iskrena hvala vsem oboževalcem saj ste za vedno spremenili naša življenja!

Ni komentarjev: