petek, 26. december 2008

[RBD] Še zadnjič skupaj odprli darila

Čeprav so skozi leta bili decemberski prazniki zgolj še en motiv več za veselje, so to leto za Christopherja, Anahí, Alfonsa, Maite, Christiana in Dulce Marío nekoliko nostalgični in žalostni. Ni čudno, saj so to zadnji prazniki, ki jih preživijo kot skupina RBD.

Preden zaključijo to obdobje življnja, so se zbrali in si zaželeli veliko sreče v individualnih karjerah. Podarili so si tudi nekaj stvari, ki jim bodo prišli prav v prihodnosti.

"Želela bi si spraviti v škatlico vse kar smo doživeli skupaj .. bilo je čarobno!

Oboževalcem bi rada podarila košček svojega srca, da bi se spomnili na nas, ko bodo žalostni ali osamljeni", je predlagala Anahi.

S svojo glasbo so osvojili pet kontinentov a so potovanja imela tudi slabe strani. Veliko časa so bili ločeni od družine, imeli so malo prostega časa in zamudili so veliko pomembnih dogodkov.

Konec koncev lahko vidimo, da se je vse splačalo. Dulce Maria nam je povedala, kaj bi podarila svojim bratom: "Če bi bilo vse v mojih rokah, bi jim podarila večno upanje .. naj vrjamejo v to, da se bo od sedaj naprej vse izteklo dobro".

"Christopherju bi podarila pajka, ker tistega, ki je izgubil ko je bil majhen, še vedno pogreša" je še dodala rdečelaska.

Alfonso ve, da je potrebno vzdrževati tako dušo kot telo.

"Vsem ki so bili vključeni v ta projekt, bi rad zaželel veselje, toleranco in strpnost. To jih bo pripeljalo kamr bodo hoteli. Prepričan sem, da bodo uspeli v vsem, za kar se bodo odločili"

"Puncam bi rad zaželel še veliko vitaminov saj vem, da bodo takoj ko bodo stopile iz letala začele z delom: Maite in Dulce bodo snemale telenovelo, Anahi pa nov CD."

Ganjeni ob poslušanju želj, so se člani skupine RBD močno objeli pred kaminom v vedenju, da je to ena zadnjih skupnih srečanj.

"Če bi lahko, bi jim podaril čim več časa, da bi lahko premišljevali in se sprostili .. Anahi bom podaril pesem, da jo bo posnela za njen naslednji CD" je poevdal Christopher.

Christian kljub nostalgičnemu trenutku ni mogel pozabiti na njegov smisel za humor.

"Dulce bom podaril kremo za sončenje in kremo proti komarjem, saj pride iz snemanj v Veracruzu vedno popikana".

Življenje se nadaljuje...

Anahi: ponovno bo solistka (pred RBDjem je izdala štiri CDje). Nadaljevala bo tudi z kampanijo proti motnjam hranjenja.

Dulce Maria: že od novembra snema telenovelo Verano. Rada bi nadaljevala s petjem.

Maite: igra v telenoveli Cuidado con el Ángel. Po koncu snemanja bo odšla na počitnice in nato nadaljevala z snemanjem telenovel.

Alfonso: pravkar je na velika platna prišel njegov film Volverte a ver. Naslednje leto bo posnel en film v Argentini in film Te presento a Laura.

Christopher: bo nadaljeval v svetu glasbe in filma.

Christian: se bo poskusil uveljaviti v solističnih vodah. Tudi igral bi rad in nadaljeval z kampanijo proti AIDSu.

Ni komentarjev: