ponedeljek, 18. avgust 2008

Anahi prosi fane naj ne zapustijo RBD

Pevka Anahi je fane pozvala k svetovnemu protestu proti koncu RBD, kljub temu da je producent Pedro Damian, predstavnik mehiške skupine, zagotovil, da se bo skupina zaključila na željo pevcev samih, ki se želijo izpopolniti v individualnih projektih.
Blondinka je priznala, da je za konec še prekmalu in da jo to boli. Čeprav so ji njeni nadrejeni prepovedali, je fane pozvala k protestu, ki bo to soboto. Rekla je da je to storila zato, ker verjame, da bojo s močjo fanov, spremenili mnenje (ni pa povedala kdo naj bi to mnenje spremenil).
"Prosila bi vse fane, naj nas ne zapustijo v teh težkih trenutkih. Vem, da sem malo zmešana, ker sem vam na uradni strani rekla, da naredite proteste, in so me zaradi tega ošteli, češ, da kaj delam!, je rekla Anahi.
"Rekla sem vam, da organizirajte proteste 23.avgusta po celem svetu, da se to še ne konča. Moje življenje se imenuje RBD, ne vem kaj se bo zgodilo v prihodnosti, ki ni v mojih rokah", je dodala.
"Rada bi razčistila, da med Dulce Mario, Maite, Alfonsom, Christianom, Christopherjem in mano ni problemov, med seboj smo si kot bratje in sestre, med nami ni konfliktov, sama v tem trenutku ne razmišljam o solistični karieri, ker me vse skupaj preveč boli".
Zavedajoč se, da ne bo skupine, ki bi v tako kratkem času dosegla tak uspeh, je Pedro Damian zagotovil, da so se za razpad skupine odločili člani sami. O tem ni odločal on, niti podjetje Televisa, ki je spodbujala razvoj skupine.

RBD je nastal leta 2004, v sklopu telenovele Rebelde, ki jo je produciral Pedro Damian, kateri se je pripisovalo le leto obstoja.

V novembru bo skupina posnela nov album, ki bo menda izšel februarja. Med drugim so RBDjevci dobili ponudbe za album s posebnimi gosti. Izšel bo tudi albus z največjimi uspešnicami.

Poslovilna turneja se bo pričela v petek v Madridu, nadaljevala v soboto v Santiago de Compostela in ponedeljek v Barceloni. V septembru bodo koncerti v vzhodni Evropi (Slovenija, Srbija, Romunija) in Latinski Ameriki (Venezuela).

V Mehiki, naj bi se organiziral masovni koncert, morda v Zócalu, Mexico D.F, čeprav še nič ni potrjeno.

Fani RBDja so na novico o razpadu skupine reagirali zelo različno. Preko forumov, uradnih klubov, uradne strani skupine. Večina se strinja, da razpad skupine, ki je prodala več kot 11 milijonov albumo v svetovnem merilu, velika napaka.

Ni komentarjev: