ponedeljek, 18. avgust 2008

RBD nadaljuje s svojimi načrti

Najuspešnejša latinska pop skupina na svetu je oznanila začetek konca svoje zgodbe, ki je ena najuspešnejših v zgodovini glasbe.

Trije koncerti, ki jih bo skupina imela v Španiji prihodnje dni, bodo zadnji dnevi, ko bodo španski fani zadnjč videli svoje mehiške idole skupaj na koncertih, kjer bodo začeli s poslavljanjem, ki bo le pika na i v njihovi karieri.

Na vprašanje, če se je turneja “Empezar Desde Cero Tour” spremenila v poslovilno turnejo, je Pedro Damian odgovoril: “To je začetek spremembe najpomembnejše pop skupine zadnjega desetletja, kdaj pa se bo ta sprememba zgodila so bo odločila publika in fani. Upam, da bodo skupino spremljali do konca, in se od njih poslovili z energijo ljubezni”.

RBD nadaljuje s svojimi načrti za snemanje filma, tako kot so tudi že začeli s pripravami na njihov zadnji studijski album. V načrtu imajo še več kot 25 koncertov po celem svetu, ko bodo tamkajšnji fani svoje idole lahko zadnjič videli na koncertih.

Države, ki bodo deležne zaključne turneje so Španija, Srbija, Slovenija, Romunija, Venezuela, Argentina, Peru, Brazilija, poseben koncert v los Angelesu, in morda še v Columbii.

RBDjevci obljubljajo poslovilna presenečenja na koncertih, Anahi pa je to komentirala tako:“Sem zelo vznemirjena, ker bo vsak koncert nepozaben, s fani se bomo objeli za vedno".

Sigurno bo ta novica sprožila veliko vznemirjenje in bo označila zgodovinske, nepozabne noči za RBD in njihove fane.

Ni komentarjev: