nedelja, 17. avgust 2008

Christianu so sporočilo kar po telefonu


En klic je bil dovolj, da je Christian Chavez izvedel za konec skupine RBD. Čeprav je priznal, da se je o tem z Pedrom Damianom že govorilo, si ni mislil da bo do tega prišlo tako hitro.

"Luis Luisillo mi je povedal, da bodo objavili obvestilo a nihče ne vrjame, dokler tega na lastne oči ne vidi. Jaz o razpadu skupine ne želim govoriti saj me zelo boli" je povedal Chris po proslavi stote predstave Avenide Q.

Povedal je, da se morajo tako kot z ostalimi člani kot z Pedrom Damianom in Televiso pogovoriti še o dosti stvareh preden lahko karkoli reče.

"Ne želim dati nobenega komentarja, saj nimam dosti informacij. pedro trenutno ni v Mehiki in preden karkoli rečem bi se rad pogovoril z ostalimi člani".
Pollito, kot ga ljubkovalno kličejo oboževalci je povedal, da ni imel še priložnosti govoriti z ostalimi: "Dulce Maria je v Italiji ker se je tam poročila njena sestra, Ucker, Any in Poncho so na počitnicah tako da bomo imeli priložnost govoriti komaj v perek, ko gremo v Španijo".

na vprašanje če misli da je bila ta odločitev prenagljena je odgovoril:"Pedro ni v Mehiki in zato ne morem govoriti o tej temi saj še sam nevem. lahko vam le povem da je bila odločitev zame presenečenje".

Dodal je še, da je bila to skupna odločitev - tako od članov skupine, kot od tistih ki z njimi delajo: "Imeli smo sestanke, da bi razčistili situacijo in se odločili narediti temu konec, preden skupina izgubi uspešnost. Ne morem pa reči točno katera oseba se je odločila za objavo saj tega ne vem."

Pevec je priznal, da ga je novica zelo prizadela in celo jokal je. Povedal je tudi, da to še ni konec skupine ampak le začetek konca. Morajo iti še na poslovilno turnejo in posneti nov CD. "mislim da je bilo bolje reči sedaj, kot zadnji dan saj tako manj prizadenemo oboževalce. Tudi jaz sem bil v šoku ampak življenje se nadaljuje in to vemo vsi. Za nas niti ni bilo tako hudo sprejeti to novico a bali smo se za oboževalce, ki so bili vedno z nami. vemo da so njihova srca strta ampak vrjamite da so naša tudi".

Ni komentarjev: