sobota, 16. avgust 2008

Konec za skupino RBD?


Oboževalce skupine Rebelde je šokirala novica, da naj bi se najbolj priljubljena najstniška zasedba ta hip, po turneji razšla.

Skupina Rebelde naj bi se po turneji Empzar Desde Cero razšla. Tako poročajo na uradni spletni strani televizijske hiše Esmas, ki predvaja nanizanko, o novici pa so že obveščeni klubi oboževalcev po vsem svetu, ki so se odločilil s skupnimi močmi protestirati za to, da bi člani skupine ostali skupaj. Oglasili so se nam slovenski oboževalci.

"Seveda smo bili njihovi oboževalci šokirani in pretreseni, ko smo slišali to novico. Odločili smo se, da bomo šli vsi slovenski oboževalci mehiške skupine RBD protestirati," pravijo in k protestu pozivajo tudi tiste, ki za novico še niso slišali.

Organizirali bodo uradni shod za ponovno združenje skupine RBD, ki bo potekal 23. avgusta Ljubljani. Izbira datume ni naključna.

"Datum smo izbrali zato, ker bo na ta dan protestirala tudi večina fan clubov po vsem svetu, ter ga je predlagala tudi Anahi. Za uro, točno nahajališče shoda, ter na kakšen način se bomo še bolj povezali in uprli koncu skupine RBD, boste izvedeli še pravočasno," sporočajo iz fan cluba.

Vir: 24ur.com

1 komentar:

Anonimni pravi ...

pa gdaj vi kreteni, dons je sobota in še noben nč newe, folk vi ne bi za RBD nč naredla, pravočasno ja pravočasno nam boste povedal pizda s tem se ubadam že od 17.8 in še zdej k je 23.8 nč newem pa pejte u pizdo no ej čis mar vam je za RBD al lahko še dans zvem za ta shod, KJE v ljubljani, KDAJ ob kateri URI...pa še dežval bo al kaj, pismu ej dejte met mal bolšo organizacijo ej al pa usaj povejte da odpade !!!!