sreda, 20. avgust 2008

V Španiji slovo RBD

Skupina RBD bo uradni konec glasbene poti sklenila na velikem španskem odru, kljub temu pa mehiške zvezde še vedno načrtujejo snemanje filma in končanje albuma.

Južnoameriška skupina RBD, ki je obnorela najstnike po vsem svetu, je že pred dnevi uradno potrdila novico, da bodo svoji uspešni glasbeni karieri naredili konec. Izbrali so že kraj zadnjega koncerta; v velikem slogu se bodo uradno poslovili v Španiji, po končani turneji pa jih čakata še dva poslovilna koncerta. Eden bo v Los Angelesu, čisto zadnji pa v Mehiki.


Mehiške zvezde pravijo, da protestni shod, ki ga pripravljajo oboževalci, da bi skupino obdržali skupaj, sicer podpirajo, vendar upajo, da bodo tudi feni spoštovali njihovo odločitev o razhodu in se od skupine poslovili bučno in 'z veliko ljubezni'.

Anahi pravi, da bo zadnji koncert zagotovo nekaj posebnega, saj že kujejo scenarij, na kakšen način bodo presenetili občinstvo. "Noč bo nepozabna in ganljiva!"

Kljub koncu glasbene poti, pa skupina še vedna namerava posneti film in končati zadnji studijski album.


Pismo skupine:

"Vsem oboževalcem in medijem po vsem svetu sporočamo, da smo dosegli sanje, za katere nikoli nismo verjeli, da bodo postale resničnost. Peli, jokali in smejali smo se ob izvajanju naših pesmi pred milijoni ljudi po celem svetu. Zavedamo se, da smo se dotaknilil mnogih in mnogi nas ne bodo nikoli pozabili.

Dragi oboževalci, tudi vi ste pustili neizbrisan pečat v naših življenjih, zato vas bomo vedno nosili v srcih. Vabljeni na naše zadnje tri koncerte 21., 23. in 25. avgusta v Španiji, kjer se bomo dokončno poslovili, vseeno pa nato končali načrtovano turnejo. Koncerti bodo zares nekaj posebnega, saj se bomo skupaj z vami poslovili od nepozabnih štirih let. Radi vas imamo."


Vir: 24ur.com

Ni komentarjev: