nedelja, 17. avgust 2008

Poncho: "Zgodilo se je kar se je moglo"


Alfonso Herrera, član skupine RBD je zagotovil, da so kljub oznanilu razpada povsem mirni. V intervjuju za Excélsior je Poncho povedal, da se počasi že pripravljajo na življenje po razpadu skupine.

Med snemanjem serije Terminales, kjer Poncho igra z Ano Claudio Talancón, je zatrdil, da so skupaj z Any, Dul, May, Uckerom in Chrisom dosegli vrh v njihovi karijeri, katera je zaznamovala življenja vseh njih tako na osebni kot profesionalni ravni.

"Vsak proces ima različna obdobja in RBD je trenutno v obdobju preobrazbe. Še vedno imamo dosti projektov in se skušamo osredotočiti na sedanjost. Mislim da se bo vse zgodilo ob svojem času in dosti ni več kaj narediti saj ima vsak proces svoj začetek in konec. Vsi doživljamo preobrazbe v življenju in našo smo pravkar začeli."

Igralec telenovele Clase 406 in filma Amar te duele je razložil, da sta tako telenovela Rebelde kot skupina RBD zaznamovali njihova življenja.


"Bolj kot na eno delovno izkušnjo, gledam na to kot del mojega življenja. Med tem časom sem zelo dosti potoval, spoznaval različne ljudi in kulture. Doživljali smo stvari, katere si nismo nikoli predstavljali, kot so naprimer napolnili Maracano v Braziliji ter Estadio Nacional v Čilah."

"Oče" skupine, Pedro Damian je razložil, da skupina ne bo razpadla zaradi neuspeha temveč zato, ker si člani skupine želijo sodelovati v individualnih projektih.

"Mislim da ni skupine, katera bi v štirih letih dosegla to, kar so oni. Nihče od njih si v sebi ne more predstavljati življenja brez skupine a tako je. Do tega so pripeljali individualni projekti in za to so se odločili sami. Za njih nismo odločali ne jaz ne Televisa. Upam da jih bodo oboževalci razumeli in jih podpirali na individualni poti" je Pedro povedal po telefonski zvezi iz Londona.

Skupina RBD, katera se je rodila skupaj z telenovelo Rebelde pred štirimi leti, bo novembra posnela še en CD, kateri bo v prodajo prišel februarja. Na tej plošči bomo lahko slišali tudi posebne povabljence. Pedro Damian pa ni mogel zagotoviti, da bo to zadnji album, saj bodo morda posneli še enega v živo, a ne za MTV.


"Čez približno tri mesce bomo izdali tudi nov Fan Edition, kateri bo vseboval večino uspešnic skupine" je še dodal.

Na uradni strani skupine je objavljenih nekaj datumov koncartov, s katerimi se bodo poslovili od publike.

"RBD je na začetku konca. Dokončni konec skupine je odvisen od publike na turneji Empezar desde cero, v sklopu katere bodo tudi zadnji koncerti v Evropi. Zadnji koncert bo po vsej verjetnosti decembra v Mehiki a nič ni še 100%".

Čeprav bodo RBD imeli koncert tudi na Teletonu, tisto ne bo poslovilni koncert. Zadnji koncert bo zelo velik, saj bi se člani skupine takrat radi zahvalili publiki.

Za konec je Pedro še povedal, da je snemanje filma odviseno od prostega časa članov skupine, druge sezone serije RBD: La familia pa ne bo.

Ni komentarjev: