torek, 19. avgust 2008

Dulce Maria zagotavlja da niso žrtve

»Člani skupine v tem niso nikogaršnje žrtve«, pojasnjuje Dulce Maria. Zagotovi tudi, da so odločitev sprejeli tudi člani skupine in ne samo Televisa, kot se govori.

»Jezi me, ker si ljudje izmišljujejo. Če bi bila to odločitev Televise, bi RBD obstajal brez nje. To je nekaj, o čemur se je govorilo z delikatnostjo ker imamo skupino vsi radi – smo družina. Skupaj smo preživeli več stvari kot marsikdo drug. V resnici ni tako kot je izpadlo – Televisa objavi razpad in mi smo žrtve«.

»Bilo je težko, vendar je resnično. Že nekaj časa smo govorili o tem in sedaj se to res dogaja« je za Gente povedala Dulce Maria.

Zato, se Dulce ne strinja z protesti, ki naj bi preprečili razpad skupine.

»Hvaležni smo oboževalcem za podporo. Vsem je težko ob tem začetku slovesa, vendar je bila to odločitev vseh šestih in zdi se mi nesmiselno poskusiti preprečiti nekaj, za kar si tudi sam kriv. To je nekaj kar je že odločeno, upam, da bo še dosti trajalo. Zahvaljujemo se vam za vso podporo. Najpomembneje je, da uživamo v preostalih skupnih trenutkih.

Oboževalci ste ustvarili RBD, v nas ste verjeli in dosegli, da je postala skupina znana po celem svetu. Seveda nočete niti pomisliti o slovesu a je to že odločeno in tega ne morete spremeniti«.
Dulce Maria ne zna povedati razloga za tako odločitev a pravi, da se vse mora nekoč končati. Vsak od šestih bi se rad izpopolnil v individualnih projektih.

»Čeprav je težko, moramo še naprej verjeti, žal pa nič ne traja večno. Vsak ima svoje sanje. To je bilo nepozabno saj so bila ta 4 leta najpomembnejša v mojem življenju. Najbolj mi je žal za vas, oboževalce, vendar je odločitev dokončna«.

Dulce se bo posvetila pisanju pesmi za zadnji studijski album skupine, predvsem pa bo uživala v vsakem trenutku, ki ji preostaja ob preostalih članih skupine in oboževalcih.

Ni komentarjev: