nedelja, 17. avgust 2008

Pedro o razpadu


Pedro Damian je spregovoril o razpadu skupine RBD po telefonski zvezi iz Londona. Za Televiso Espectáculos je povedal, kateri so bili razlogi za konec skupinske kariere.

"Jaz bi temu rekel začetek konca. Je neko obdobje preobrazbe, saj je očitno da se v tem obdobju člani skupine posvečajo individualnim obveznostim" je povedal Pedro.

"V tem trenutku se je Maite odločila za karjero igralke v telenovelah tako kot tudi večina ostalih. Christian je začel z gledališčem in televizisko serijo in normalno je, da pri vseh teh individualnih projektih skupina razpade".

Skupino RBD si bomo zapomnili po mnogih stvareh. Ena od teh je, da je prelomila črto med različnimi jeziki.

"Prišli smo v države, kjer ne govorijo našega jezika. Tako v Braziliji, kot tudi v Romuniji so na koncertih peli v našem jeziku in prepričan sem da bo tudi drugje po Evropi tako".

Kaj mislite z tem, da je to preobrazba skupine?

"To pomeni, da se vsak posveti individualni karijeri. nekateri bodo nadaljevali z pevsko, nekateri pa z igralsko kariero".

Nikoli niste imeli v mislih člane skupine nadomestiti z dugimi?

"Vsak član v skupini RBD je nenadomestljiv".

Še vedno ni točnega datuma za zadnji koncert?

"Ne še. Promotorji, ki skrbijo za poznanost RBD v svetu še vedno niso določili vseh datumov in krajev poslovilne turneje."

Čeprav je to začetek konca, morate uresničti še kar nekaj projektov...

"Ja. Izšel bo CD z imenom Exitos de RBD (Uspešnice skupine RBD) z 15imi najpomembnejšimi pesmimi. Prišel bo pa še en studijski CD, ki ga bomo po vsej vrjetnosti posneli leta 2009".

"V načrtih imamo še film, vendar ne vemo če ga bomo posneli to ali naslednje leto saj se bo turneja nadaljevala dokler bo publika tako hotela".

Je ta razpad v korist članom skupine?

"To odločitev so člani sami sprejeli, da bi se lahko še naprej razvijali. To ni bila odločitev posameznika, tako da menim da je njim v prid" je še povedal na koncu pogovora.

Ni komentarjev: