ponedeljek, 25. avgust 2008

Na snemanju z Tizianom


Upornici in Tiziano Ferro so skupaj preživeli več kot 5 ur v nekem studiu v Madridu, kjer so posneli pesem z naslovom El regalo mas grande. Za pripravo na snemanje sta si Any in Dul mogli vzeti kar nekaj časa, saj sta za novo pesem mogli znati nekaj stavkov v italijanščini. Besedilo in glasbo za pesem, je napisal Tiziano, našli pa jo bomo lahko na njegovem naslednjem albumu, ki bo izšel novembra.

»Pesem govori o ljubezni .. ampak ne samo o ljubezni med partnerjema, temveč tudi o ljubezni v družini, med prijatelji in do samega sebe. Povedal nam je, da si že nekaj časa želi peti z nami. Ko so me vprašali če bi si želela peti z njim sem začela skakati od veselja. Poznali smo se že od prej tako da smo res uživali med snemanjem« je povedala Dulce Maria po telefonski zveri za časopis Reforma.

Povedala je tudi, da so za snemanje mogli žrtvovati kar nekaj ur spanja: »Potovali smo več kot 10 ur in ko smo prispeli v Madrid smo samo odložilo potovalke, se preoblekle in odšle na snemanje. V studio smo prišle zvečer, odšle pa po polnoči.«

Anahi je povedala, da se bo tako lahko Tiziano odkupil Mehiškim ženskam, saj jih je pred nekaj leti poklical brkonje.

»Vsi kdaj naredimo napake in včasih ljudje rabijo kar nekaj časa za oprostit. Ampak lahko vam povem da je Tiziano človek, ki nam izroča ves talent in prelepe pesmi. Treba je pozabiti na preteklost. Vsakega bi bolelo če mu ne bi oprostili« je še povedala Any.

Poleg tega da sta se punci zabavali, sta se naučili kar nekaj italijanščine. Z Tizianom sta pesem El regalo mas grande posneli tudi v italijanščini in se tako naučili kar nekaj novih stavkov.

»Zelo dobro je prišlo ven. Zelo sva se zabavale, saj čeprav vemo nekaj besed v italijanščini, sva se veliko motile predvsem pri izgovorjavi. Tiziano nam je rekel, da nismo tako slabe in da se zdi, da smo iz Rima. Upam da tega ni rekel le zaradi obveznosti« se je še malo pošalila Any.

Govori se že, da bi bil lahko to drugi singel njegovega novega albuma.

Klikni tukaj za ogled slik iz snemanja.

Ni komentarjev: