torek, 19. avgust 2008

RBD narazen da bi dali priloznost LNBT ?

Nekateri vrjamejo, da je za razpad kriva Televisa, katera bi priložnost rada dala LNB Timbiriche. La nueva banda je v zadnjih mesecih izdala CD, a odziv nanj ni bil tako dober kot so pričakovali. Azcarraga Jean, lastnik najbolj pomembnegs špansko govorečega podjetja je povedal: "RBD so in bodo najboljši a želimo si novih obrazov, mladine ki ima veliko energije. Mislim da se je kljub temi da imamo še nekaj projektov z skupino RBD njihova karjera zaključila in sedaj bodo na sceno prišli LNB Timbiriche. Želimo da RBDjevci ostanejo zvezde a kot solisti .. tako kot so to naredili Thalia (Timbiriche), Ricky Martin (Menudo) in Chayanne (Los chicos). RBD se končuje ampak začenjajo se Dulce Maria, Anahi, Maite, Christian, christopher in Poncho".

Za informacijo vam povem, da je ena od članov LNB Timbiriche - Brissa odšla v solo kariero že po nekaj mesecih nihovega obstoja. Razlog za to naj bi bil Televisa, saj si je njo predstavljala kot solistko in ne kot skupinsko pevko.

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Hi! I'm Anahi and I'm clean accidentally com to this side.I have frend Slovene and he is here. His name is Jernej. Now I like said something all hair dryer. We aren't kowing still if be group fallen possible yes or no. Enjoy our songs dy then!

Any