sobota, 4. april 2009

[Dulce] Akon ni bil le 'virtualno' prisoten

Moški del mehiškega občinstva si bo zagotovo rad ogledal videospot španske verzije pesmi Beautiful. V njem bodo lahko videli pevko Dulce Mario, ki z sexy plesom kaže svoje čare. Z roza oblekico in popolnim telesom bo marsikaterega moškega pustila odprtih ust.

»Zame je velika čast, da lahko začnem novo etapo mojega življenja z njim (Akonom). Res lepo je, da je zaupal vame in mi ponudil to priložnost«, pove bivša članica skupine RBD.

Snemanje videospota, ki se je začelo v torek v studijih CTT (Xochimilco) je nadzoroval Esteban Madrazom pri snemanju pa je sodelovalo še drugih 70 ljudi. Kmalu bomo nastali video lahko videli tudi na televiziji, a se točnega datuma še ne ve.

»Kar sem snemala danes, bodo vključili v originalni videospot. Veseli me, da bo prišel na snemanje tudi Akon, saj je ponavadi drugi pevec le virtualno zraven (na belem platnu)«.

Afričan Akon je sodeloval že zštevilnimi zvezdniki kot so Gwen Stefani, Michaelom Jacksonom, Lady Gaga, Leono Lewis, Eminemom, Snoop Doggom, Rihanno in New Kids on the Block, in zato je Dulce presrečna, ker se je pridružila listi tako znanih osebnosti.

Esteban Madrazo je zelo znan po videospotih Pedra Fernandeza, Shaile Dúrcal in Paty Cantú.

Dulce Maria že pripravlja svoj prvi album kot solistka, ki bo na prodajne police prišel avgusta: »Še vedno nimam vseh pesmi za CD, saj jih bom kar nekaj napisala sama. CD bo verjetno izšel po koncu telenovele Verano de amor, katere prva sezona se bo končala avgusta. Če se bodo odločili telenovelo podaljšati, dvomim, da bom tudi jaz nadaljevala v njej«.

Pedro Damian, »oče skupine RBD« ki je bil prisoten na snemanju videospota je povedal, da se o CDju Dulce pogovarja predvsem z Carlosom Lara in bratoma Avila, ki so bili vpleteni v vse CDje skupine RBD.

Ni komentarjev: