ponedeljek, 20. april 2009

[Poncho] O filmu Igor

Igralec Alfonso Herrera in sestri Hanna in Ashley(duet Ha-Ash) so posodili glas za nov animiran film Igor, ki je v svojih 85 minutah poln črnega humorja.

Zgodba se odvija v Malariji, kjer vsako leto priredijo Znanstveni praznik na katerem zlobni znanstveniki predstavijo svoje izume.

Sestri Hanna in Ashley sta razložili da čeprav prvič sinhronizirata, je bilo zelo zabavno:"Lepo je bilo, da so zaupali v naju in nama pustili prirediti nekaj besed. To je le še povečalo zabavo. Kljub zabavi smo dobro delale in le v dveh dneh posnele najine dialoge z Ponchom" pove Ashley, ki je glas posodila Jaclyn. Hanna je bila Mela.

Obe kantavtorki sta povedali, da po sedmih letih pevske kariere zelo cenita to priložnost in upata, da se bo izkušnja še kdaj ponovila.

Koprodukcijo, ki bo potekala v ZDA in Franciji bo vodil Tony Leonows, scenarij je napisal Chris McKenna, producirala pa sta ga D. Eraklis in Max Howard. V mehiške kinematografe bo film prišel 24. aprila.

Zgodba
Malaria obstaja zaradi izumov znanstvenikov, ker mora svet plačati določeno vsoto denarja, da ne bi znanstveniki zmagovalnega izuma poslali nad njih. Zlo sedaj vlada v kraju, kjer je prej vladalo veselje vse dokler nad mesto ni prišel črni oblaki, ki nikoli niso odšli. S tem so vsi prebivalci izgubili upanje.

Če se v Malariji rodi grbavec je takoj poslan na šolo Igor, kjer dobi naziv » ja vladar« in tako lahko začne z služenjem pri zlobnem znanstveniku.

Igor (Alfonso Herrera) s tem življenjem ni zadovoljen in sanja da bi postal slaven, poznan in bogat znanstvenik ter da bi imel idealno punco.

Ko Igorjev krut vladar teden pred Znanstvenim praznikom izgine, Igor ugotovi da je prišla njegova priložnost. S pomočjo njegovih izumov Brain(možgani v steklenici) in Scamper(nor zajec z samomorilnimi nagoni), Igor namerava ustvariti najbolj zloben izum vseh časov.

Ni komentarjev: