nedelja, 19. april 2009

[Poncho] Lepi spomini na Venezzio

»Je že prišel piiip mehičan«. Tako je bil Alfonso Herrera prvič sprejet na snemanje filma Venezzia, ki je bil sneman pred par meseci v Venezueli.

In ostali so mu lepi spomini.…»Bilo je ful hudo! Latinoameriški kino je sama strast .. tu se ne gre za denar ampak le, za spraviti ta kino naprej«.

»Na snemanjih smo se ves čas zabavali. Imajo ta karibski duh, ki se spravlja stalno v smeh in poleg vsega sem bil edini Mehičan«.

V filmu, ki bo v kinematografe prišel konec leta je Poncho ameriški vojak, ki poskuša obvestiti Venezuelo pred nacističnim napadom. Vse se dogaja letu 1942.

Čeprav ima Herrera kar nekaj ponudb za snemanje filmov zatrjuje, da ne bo pustil televizije za seboj.

»Televizija mi je dala veliko in nikoli je ne bom pustil za sabo. Kar jaz hočem delati je, tisto kar je publiki všeč. Dobil sem tudi vloge v gledaliških igrah a zaenkrat nisem še nič sprejel«.

Prav za male ekrane je Poncho posnel epizodo serije Tiempo final: »Kot bivši zapornik bom igral v epizodi imenovani Billete«.

Na njega pa čaka tudi snemanje serije El diez (desetka), v kateri bo igral nogometaša, ki zaradi slave izgubi tla pod nogami.

»Je serija, ki jo bomo začeli snemati naslednje leto. Zame ta serija ni zanimiva le zaradi take vloge, temveč tudi ker obožujem nogomet«, doda Alfonso Herrera.

Ni komentarjev: