nedelja, 5. april 2009

[Poncho] Več o filmu Venezzia

Samo zate prinašamo ekskluzivne novice o filmu Alfonsa Herrera in Ruddy Rodríguez. Film imenovan Venezzia bo na velika platna prišel 25. septembra v Venzueli in nato tudi v bližnje države (Mehika, Panama, Ekvador in Kolumbija).

Tehnični podatki:
Scenarji: Jörg Hiller, Edgar Ramírez, Valentina Rendón in Alberto Arvelo
Originalna zgodba: Haik Gazarian

Newyorški tehnik za komunikacije Frank Moore (Alfonso Herrera), katerega mama je bila latinoameričanka in zato zna dobro govoriti špansko je zaradi komunikacijskih težav poslan v Puerto Miranda, ki se nahaja ob Karibskem morju. Frank, zelo nezgovoren moški z zelo bolečo preteklostjo prvič potuje v Venezuelo. Siguren je, da je vse to zguba časa. Niti sanja se mu ne, da je prav tisti kraj opazovan s strani nacistov, da bodo z napadom nanj uničli oskrbo ZDA z nafto. Še manj pa si predstavlja, da bo prav tukaj spoznal Venezzoi (Ruddy Rodríguez), ženo njegovega šefa Enriqueja Salvatierre (Rafael Romero).

Venezzia, prelepa ženska ki trpi zaradi bolezni oči živi že vrso let zaprta v Salvatierrevi hiši. Njena poroga z Enriquejem je bila prava nočna mora a ga zaradi straha, da bi ostala sama in zapuščena noče zapustiti. Takoj ko se Frank in Venezzia spoznata, čututa privlačnost en do drugega. Na začetku se ji želita upreti, vendar je premočna. Odločiti se morata, ali se bosta vdala strasti ali pa se zadržati in tako izgubiti zadnjo priložnost, da znova zaživita.

"Venezzia", romantična zgodba speljana skozi resnične zgodovinske dogodke.

Ni komentarjev: