nedelja, 5. april 2009

[Maite] Novi projekti na vratih

Mlada pevka, pred kratkim priznana kot ena izmed 50 osebnosti ki "premikajo" Mehiko je povedala, da je trenutno 100% skoncentrirana na branje mnenja o originalni različici telenovele Mi pecado, ki bo zanjo zelo pomemben projekt, saj se bo pred kamero pokazala ob enih najboljših mehiških igralcih.

Pevka in igralka Maite Perroni je pripravljena na sprejem vloge v telenoveli Juana Osoria in tako postati del odlične igralske zasedbe.

Ponosna na RBD

May je bila skupaj z ostalimi petimi člani skupine RBD izbrana za osebo, ki je najbolj "premikala" Mehiko od januarja 2008 do marca 2009. Pevka je ob tej proložnosti povedala, da so preko glasbe prenesli sporočilo o svobodi in verodostojnosti na vse konca sveta. "Naredili smo nekaj velikega in s tem dokazali, da se v Mehiki da narediti veliko z pop glasbo. Postati moramo bolj prijazni in začeti vrjeti vase. Mladim moramo dokazati pomembnost svobode in dejstvo, da tudi pevci in igralci imamo napake".

Pevka je dodala, da je bila velika čast delati skoraj pet let kot članica skupine: "Bili smo le šest običajnih ljudi, ki smo počali kar nam je bilo všeč. S petjem smo povezali ljudi različnih narodnosti in ver saj smo vedno spodbujali k enakosti".

Povedala je še, da ji je zelo žal, ker imajo ljudje še vedno napačne predstave o igralcih televizije, kina ali gladelišča. "V tej karieri kar padajo sreteotipi. Če delaš na televiziji očitno moraš za vedno ostati tam saj je ljudem čudno, če prideš na velike ekrane ali gledališča. Jaz mislim, da mora vsak eksperimentirati in sprejemati različne vloge, neglede na to kaj pravi publika".

Bivša članica skupine RBD je povdarila, da je zanjo televizija zelo pomembna, saj se lahko tako približa publiki: "Žal mi je, ker ne bom mogla sodelovati v Mujeres asesinas kar sem si tega zelo želela. Ampak vsako slabo za nekaj dobrega in računam na to, da bo nova telenoela uspešnica".

Ni komentarjev: