sreda, 23. april 2008

Chris o kampaniji Estar bien

Igralec musicala Avenida Q, Christian Chavez in njegovi sopevci iz skupine RBD, sodelujejo v kampaniji imenovani "Estar bien", kar v slovenščini pomeni Biti dobro.

"V četrtek smo se vozili z TourBusom, ker smo snemali pesem, ki bo del kampanije Estar bien. Zelo sem vesel te kampanije saj je Mehika na drugem mestu držav, ki imajo probleme z prehrano. Za zmanjšanje tega problema bi se mogli več ukvarjati z športom in jesti več sadja , zelenjave in podobnih zdravih stvari" je povedal Chris za Excelsior.

Povedal je še, da so snemali videospot, ki se bo predvajal med serjo o športu, katero je posnela Televisa, v njej pa med drugimi igra tudi Eiza Gonzales (Lola, erase una vez).

"To bo kampanija in serija Pedra Damiana, ki bo govorila o zdravem življenju. Mi v njej ne igramo saj imamo preveč dela a kampanijo podpiramo. ravno tako podpiramo kampanijo Salvame od Anahi in Maite z njeno telenovelio" je še povedal tako imenovani Pollito.

Pevec pa ni odgovoril na vprašanje, če bo serija neke vrste resničnostni šov, kot je Big Brother, le da bodo v tem ljudje poskušali z nalogami izgubiti čim več kilogramov.

Ni komentarjev: