petek, 4. april 2008

Maite še vedno močna kandidatka


Pevka in igralka Maite Perroni je še vedno močna kandidatka za telenovelo Cuidado con el angel, katere producentka je Natalie Lartilleux in glavni igralec Wiliam Levy.

Članica skupine RBD bi se naj pred nekaj dnevi sestala s producentko. Pred njo je bila vloga ponujena tudi Marlene Faveli, ta pa bi naj vlogo zavrnila, saj se niso sporazumeli glede financ.

Do zdaj še Maite ni želela govoriti o tem projektu. Ta telenovela bi pa bila njena prva telenovela, ki bi jo posnela po Rebelde.

"Joj, res ne vem. Ne vem nič, nisem dobro informirana o vsem tem. Videli bomo kaj bo prinesel čas in dokler ni ničesar od tega dejstvo me raje ne sprašujte nič. Potem bodo iz tega nastale samo čenče in izmišljotine in ne vem še kaj vse.

Trenutno imam z skupino veliko dela. Imamo turnejo po Ameriki, Braziliji, Boliviji in prvič tudi v Argentini. Naš zadnji album je tam izšel v posebni izdaji, saj vključuje tudi single iz prejšnih CD-jev (op. a. ta enak CD je izšel tudi v Sloveniji). Po Argentini pa gremo še v Španijo, imamo veliko dela," je bilo vse kar je zaenkrat povedala Maite.

Naslednji teden bodo vse 'skrivnosti' razkrite. Naslednji teden se bo zvedelo, katera je tista igralka, ki bo zaigrala ob boku sexy Wiliama Levya, katerega lahko trenutno še vedno spremljamo v telenoveli Strast.

Snemanja, ki bodo potekala v Mehiki in Miamiju, se začno 7. aprila.

Ni komentarjev: