sobota, 26. april 2008

Intervju z RBD v Paragvaju

Včeraj so bili RBD v Paragvaju, kjer so pred koncertom imeli tiskovno konferenco. Tukaj si lahko preberete nekaj stvari, katere so tam povedali.

Kako se počutite, ko vidite mladino, ki vas posnema v oblačenju?

Dulce: To se mi zdi lepo, vsak od nas šestih ima drugačen karakter in tako se lahko skoraj vsak najde v enem izmed nas. Všeč nam je, da nas posnemajo v oblačenju, ampak najbolj pomembno je, da ostajajo še vedno oni in se ne pretvarjajo biti nekaj kar niso.

Je ljubusumje med dekleti v skupini?

Anahi: Ne, ravno nasprotno! V šoli vedno učijo da so ženske tekmovalne, ampak to ni res. Ženske se moramo podpirati in ne prezirati.

Kako se počutite sedaj, ko imate v ZDA tako dober sprejem?

Christopher: Zelo dobro! Veseli nas, da so ljudje dobro sprejeli tako angleške kot španske pesmi.

Christian, si se počutil kdaj prikrajšanega zaradi tvoje homoseksualnosti?


Christian: En dan sem sedel v parku sem slišal zmirjanje. Gledalo me je okoli tristo ljudi in .. nene hecam se :). Mislim, da je to stvar preteklosti. Če boš ti spoštoval drugega in drugi bo tebe bo vse vredu.

Christian, kakšna je tvoja naravna barva las?

Christian: Temno rjava haha. problem je, da ko en postane blondivec, težko pride nazaj na temno barvo.

Je možnost, da boste še kdaj posneli telenovelo?

Dulce: Tisto obdobje ko je bila telenovela je že končano, ampak bomo posneli film konec leta 2008, izšel pa bo leta 2009. smo zelo veseli saj vemo da bo zelo dober.

Kaj sporočate fanom v Paragvaju?

Christian: Hvala ker ste nas čakali tolko časa. Če pa hočete bolj globoko sporočilo ahhhh hehe. Sledite svojim sanjam, bodite veseli in človeški.

Ni komentarjev: