torek, 15. april 2008

Ne tako polno kot ponavadi

Pop-rock skupina RBD se je v Portoriku pokazala za manj uporniške kot pa sicer.


Skupino, ki je sestavljena iz 6 članov so imeli v nedeljo koncert v Portoriku. Kolosej, v katerem so nastopali, se je komaj napolnil na ¾. Pomanjkanje občinstva pa sicer še ne pomeni, da se je rebeldemania utrudila, saj so v večini mladi pokazali veliko navdušenja.


Razlog naj bi bila previsoka cena vstopnic ($45 - $85; to je 65€ - 122,5€), to pa bi lahko bilo za povprečno družino definitivno preveč. To se je izkazalo kot ironično, arena pa je bila tista, ki je bila edina polna. Vedeti pa moramo, da se je skupina v Puerto Rico vrnila zelo hitro, saj so bili tam tudi septembra lani.


Polna ali ne, skupina se je predstavila z enako dinamičnostjo kot smo jo vajeni, kljub enourni zamudi. Brez izmenjavanja besed z oboževalci, razen z odličnim krikom „Portoriko“, je sekset začel s svojim uvodom v koncert s pesmijo “Fui la niña”, ter nato nadaljevala z naslednjimi.


„Hvala za vso vašo ljubezen, za vašo ljubeznivost, ki jo dobivamo od vas, in da nas vsakič tako lepo sprejmete“, so bile besede Christiana evforičnemu občinstvu.

„V čast nam je, da smo lahko tukaj, kjer smo se obvezali vsakemu izmed vas“, je dodala Maite, nato pa so nadaljevali s pesmijo “Inalcanzable“.


V preprostem scenariju in z preprosto igro lučk, je skupina predstavila 20 svojih pesmi, med katere so vključili tudi dva medleya.

Ni komentarjev: