nedelja, 20. april 2008

RBD v Boliviji

Popularna mehiška skupina RBD je včeraj v bolivijskem mestu, Santa Cruz (tukaj so začeli turnejo po Južni Ameriki) povzročila pravo revolucijo.

Anahí, Alfonso, Christopher, Dulce Maria in Christian so tja prišli v petek, v sobto pa so morali prenašati tudi do 31°C ter 58% relativne vlage.

Paul Flores, producent showa, je sporočil, da je na koncert prišlo pribložno 21.000 gledalcev. Na koncertu so uporabili dva krat več toliko pirotehničnih izdelkov, kot pa so jih porabili lani, ko je na istem stadionu nastopil Daddy Yankee.

V Santa Cruzu pa je tako imenovana rebeldemania že nekaj povsem normalnega. Le-ta se kaže v krikih mladih, katerih večina se je na ulicah pojavila oblečenih podobno kot RBD-jevci.

Organizirali so tudi tekmovanje. 15 najboljših je dobilo vstopnice za koncert. Na odru se je dalo videti vse, plesali so, peli, tudi oblečeni so bili enako.



Po včerajšnem koncertu pa bo skupina že v petek nasoptila v glavnem mestu Paragvaja, Asuncion. Organizatorji so povedali, da so že prodali 21.000 vstopnic za koncert, ki naj bi trajal 120 minut. Dvorana vsega skupaj lahko sprejme 35.000 ljudi.

Mladi uporniki so bili nastaljeni v nekem hotelu v Santa Cruzu. Včeraj popoldne so jedli suši zraven pa so pili energijske pijače.


Tukaj si pa lahko še pogledate nekaj videov skupine RBD v Boliviji. Za ogled videov klikni na naslov filmčka.

Christian govori z TelePais
, RBD pride v Santa Cruz, Proba ozvočenja, Poncho gre igrat nogomet, Napovednik poročil [na koncu lahko vidite RBD].

Ni komentarjev: