torek, 15. april 2008

Maite je bila zadnje upanje


Že v manj kot enem tednu, ko je Maite oživela 'Marichu' v novi telenoveli Cuidado con el angel so se pojavile govorice, da ta vloga sprva ni bila namenjena njej. Prej naj bi vlogo Marichu že ponudili njenima prijateljicama, Anahi in Dulce Marii.

Vse kaže na to, da so sexy upornice pregovor 'v vojni in ljubezni je vse dovoljeno' vzele zelo resno. Seveda je tukaj mišljena ljubezen do igre, saj je (po besedah neke spletne strani) sexy Perroni vzela delo sprva 'modrooki', kasneje pa še 'rdečelasi'.

Kljub temu, da je Maite za televizijo in tisk rekla, da je sprejela vlogo v zadnjem trenutku, pa ljudi, ki stojijo za producentko Natalie Lartilleux pravijo nasprotno. Maite naj bi v roke scenarij dobila že pred nekaj meseci.

Spletna stran La Botana je napisala, da ko Anahi ni sprejela povabila, so takoj za njo imeli še razgovor z Dulce. Le-ta pa je delo zavrnila zaradi finančnih razlogov.

Kasneje so za Maite pripravili zelo dobro ponudbo, saj niso želeli, da bi jih zavrnil še tretja članica skupine RBD. Kasneje so se še sestali z Pedrom Damianom in Maite je sprejela.

Za La Botano je povedala:“Sem zelo srečna, da sem del tega projekta. V bistvo sem v dveh, saj je tukaj tudi še RBD.“

Ni komentarjev: